Veelgestelde vragen

Ja! Ook volgend jaar is BRIK rond juni te vinden in Breda. Binnenkort kondigen we de nieuwe festivaldata aan.

Tickets voor de voorstellingen in het Chassé Theater zijn te koop via Chasse.nl

De voorstellingen in het theater van de Stilte en de Grote Kerk zijn beschikbaar via onze webshop: tickets.brikfestival.nl

Dat kan! Tijdens het festival zijn er op de BRIK locaties kassa’s aanwezig. Let wel op dat BRIK een pin only festival is. Contant betalen is niet mogelijk.

De kans is aanwezig dat voorstellingen uitverkopen. Wij raden daarom aan om al voor het festival kaartjes te bestellen via onze ticketshop.

De voorstellingslocaties zijn het beste bereikbaar per fiets. Mocht je toch met de auto komen zijn er voldoende parkeergelegenheden.

Onze voorstellingen vinden plaats in het Chassé Theater, het theater van de Stilte, en de Grote Kerk. 

Bij het Chassé Theater is het mogelijk om te parkeren bij Chassé Parking voor € 1,88 per uur. 

Bij het theater van de Stilte raden wij Parkeergarage Concordiastraat aan. Een parkeergarage op loopafstand met een tarief van € 2,36 per uur.

De Grote Kerk heeft meerdere mogelijkheden op loopafstand waaronder parkeergarage de Barones voor een tarief van € 2,36 per uur.

BRIK is er voor iedereen! De voorstellingen van het BRIK Festival zijn internationaal en non-verbaal. Het festivalprogramma is niet gebonden aan de Nederlandse taal. Language no problem dus.

Geen zorgen, ons team staat voor je klaar via info@brikfestival.nl en staat je zo spoedig mogelijk te woord. 

In het Chassé Theater is er horeca aanwezig. Bij het theater van de Stilte en de Grote Kerk verwijzen we je graag door naar kindvriendelijke locaties op loopafstand. Vraag het aan een van onze medewerkers, te herkennen aan hun BRIK kleding en badges. 

Alle voorstellingen hebben een met zorg gekozen leeftijdsindicatie met een begin- en soms ook een eindleeftijd. Wij adviseren om voor voorstellingen te kiezen die passen bij de leeftijd van je kind(eren). Houd goed de leeftijdsgrens in de gaten, deze zijn er in het belang van de kinderen.

De voorstelling Mankind in de Grote Kerk kost € 10 per persoon, alle andere voorstellingen kosten € 7,50.