Entre-Cordes | 3+

Entre Cordes

Een bewonderingswaardig samenspel van koorden

Entre-Cordes gaat over de ontmoeting tussen twee ‘koordkunstenaars’.
De snaren van de harp bewegen de jongleur in een dans met bal en touw. Jongleur Alexis Rouvre verbaast je als fysieke kunstenaar en betrekt de harpiste, of ze wil of niet, mee in zijn fascinerende spel. Je hebt vast touw nog nooit op die manier zien bewegen. Alles komt samen in een bewonderingswaardig circusachtig samenspel van koorden.

Na de voorstelling van woensdag en donderdag worden kinderen om 15:15 uitgenodigd om in de voorstelling Maraña zelf met een touw in de weer te gaan.

Het Valkenbergpark heeft gratis voorstellingen

Hoe breng je bijzondere danspodiumkunsten zichtbaar voor het publiek? Door ze gratis op een openbaar toegankelijke plek aan te bieden. Deze show biedt zoveel kwaliteit en is fascinerend. Deze bewegingen met koord heb je niet eerder gezien. 

Deze show smaakt naar meer! Gelukkig zijn er in het Chassé Theater en de Stilte meer unieke voorstellingen te bekijken voor alle leeftijden met de Betaal-Wat-Je-Kan methode. Bepaal zelf wat je voor een kaartje betaalt, iedereen is welkom. Bekijk het complete Brikfestival programma.

Modo Grosso (B)

Performers
Déborah Colucci en Alexis Rouvre

Kostuums
Frédéric Neuville

Duur: 25 minuten

Woensdag 19 juni (14:30) , donderdag 20 juni (16:00), vrijdag 21 juni (14:30) en zaterdag 22 juni (14:00) te zien in het Valkenbergpark

Foto’s © Batien Guio