Sous la table | 0,5+

Wat er gebeurt als je onder de tafel kruipt

Als kind hebben we het allemaal wel eens gedaan: onder de tafel kruipen, ons laten meeslepen door de gesprekken van de volwassenen, het vervormde geluid van hun stemmen en het getik van het bestek. In die schuilplaats, liggend op het tapijt, gesust door het gedempte licht, kenden onze denkbeeldige reizen geen grenzen.

Ouders en kinderen kruipen nu samen onder de grote tafel: het blad boven hun hoofd vormt soms de schaduwen van een mooi boeket bloemen, dan zien ze een kat lopen of wordt het bestek neergelegd. Een absurde en poëtische reis van fantasie die geen grenzen kent.

In het tweede deel van de voorstelling mogen kinderen en ouders zelf aan de slag om boven en onder de tafel een eigen voorstelling te maken.

De Stilte

De Stilte maakt fascinerende voorstellingen bereikbaar voor de allerkleinsten. Deze fijne kindvriendelijke omgeving is tijdens het Brikfestival een podium voor gezinnen met kinderen. 

Ook in het Chassé Theater en de grote Kerk zijn unieke voorstellingen te bekijken voor alle leeftijden met de Pay-What-You-Can methode. Bepaal zelf wat je voor een kaartje betaalt. Bekijk het complete Brikfestival programma.

Les Zerkiens (B)

Artistieke begeleiding
Marie Van Roey

Muziek           
Stéphane Grégoire

Duur: 40 minuten

Zaterdag 22 en zondag 23 juni te zien in theater de Stilte

Foto’s © Cathy de Brun